Handlevillkor

Följande villkor gäller 2018. NV-Holders Sverige ägs av det danska företaget Growthor Media IVS.

SAMMANFATTNING AV RETURSPOLITIK.

Retur: Du kan returnera din beställning inom 31 dagar. Du betalar som kund för kostnaden för att returnera varorna till oss. Du kan få hela inköpsbeloppet inkl. Frakt, men fraktkostnader vid avkastning betalas till dig. Efter information och retur, har du 14 dagar att skicka ditt föremål tillbaka. Se info om produktens skick nedan.

Artikel Skick: Du kan prova objektet, precis som du skulle i en fysisk butik. Du är ansvarig för försämring av föremålet. För att mottaga det fulla värdet av returvaran måste varan vara i original skick och omslag. Om objektet inte är i sitt ursprungliga skick kan du bara få en procentandel av värdet av produkten som returneras baserat på kommersiellt värde.

Paketet måste returneras till följande adress: Edvard Thomsen Vej 69.1.4, 2300 København S.


Priserna

Vi är föremål för fel i angivna priser. Alla de angivna priserna är inklusive moms. Företaget kan när som helst ändra de angivna priserna, om det behövs.

Leverans av produkter

NV-Holders Sverige ger GRATIS frakt i Sverige på alla beställningar.

Vi packar och skickar alla våra beställningar inom 24 timmar efter att vi fått beställningen.

De flesta av våra leveranser levereras med Post Nord.

Frakt i Sverige:

NV-Holders Sverige levererar också världen över.

Internationell order ska komma 1-7 dagar efter att vi har skickat din beställning och kommer att innehålla produkter som liknar vad du har beställt.

KLAGOMÅL

Köplagen ger 24 månaders garanti på alla varor. Det är emellertid en förutsättning att dessa brister inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Du måste annonsera inom rimlig tid, det vill säga inom två månader efter att du har identifierat bristen. Vid ett legitimt krav betalar vi kostnaderna och byter ut produkten.

PERSONUPPGIFTER

Growthor Media IVS ansvarar för hanteringen av personuppgifter från våra kunder. Vi behandlar all kundens personuppgifter strikt konfidentiell. Informationen lagras i upp till 5 år i enlighet med lagstiftningen. Vi följer personuppgiftslagen, vilket innebär att du har rätt att när som helst få insikt i den information vi har om dig som kund. Personlig information lagras krypterad. Du kan få tillgång till informationen genom att skicka ett e-mail till vår kundtjänst (info@nv-holders.dk). Endast personer som är associerade med Growthor Media IVS som har tillgång till dessa uppgifter (dina beställningar och som adresserar dig kunde ha beställt varor).

KUNDSERVICE

Kom snabbt i kontakt med kundtjänst genom att gå till "Kontakt" i menyn längst upp. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en leveransservice som passar dig.

Vår kundservice är alltid redo att hjälpa till med frågor om våra produkter. Vi kan tas via e-post, som också anges längst ner på den här sidan.

LAG OCH VÄRDERING

Alla köpavtal i denna webbshop är gjorda i danska och danska lagar. Eventuella tvist om köp via NV-Holders Sverige och på dessa villkor måste lämnas in till stadsdomstolen i Köpenhamn

DKK