Om oss

Vi känner igen det alla… Man är på julmiddag, firmafest eller så har man bara tagit på sig den snyggaste skjortan. Men oavsett hur stramt du stoppar skjortan i byxorna, åker den upp hela tiden, knölar ihop sig och inte verkar kunna sitta på plats hur mycket du än försöker. Och samma problem hade de 2 nuvarande ägare av NV-Holders Danmark (tillika NV-Holders Sverige), som är dansk franchisetagare av det mycket populära märket NV-Holders.

En skjorthållare löser just detta mycket irriterande problem genom att hålla skjortan fast och utdragen med hjälp av gummiband, som sitter fast på låren, och håller skjortan perfekt på plats i byxorna, utan att du skall behöva rätta till den stup i kvarten. På det sättet ser du alltid proper ut från stunden du kommer till jobbet eller festen, och du ser lika välvårdad och proper ut när du är på väg hem igen. D.v.s. du kommer att se ut som den gentleman du är från morgon till kväll. NV-Holders Sverige saluför original skjorthållare, kända runt om i världen som just den produkten med den mest optimala lösningen på problemet.

Sedan dess har NV Holders lanserat en ny produkt som kallas S-holder, en förbättrad utgåva av T-holdern där gummibanden man fäster på skjortan kan justeras i längden, och därmed passa folk i alla storlekar och längder. Den här hemsidan specialiserar sig uteslutande på att sälja skjorthållare till stilrena män, som verkligen har behov av produkten, och är lanserad i samarbete med att S-holdern har kommit ut på marknaden.

DKK